Ring 42 60 09 32 for hjælp
Gratis levering på ordrer over 349 kr.
Skriv til os på kontakt@bezero.dk

Om BeZero

Save our planet

Vores planet befinder sig i en alarmerende tilstand med hensyn til affald og miljøforurening. For at ændre det, skal vi alle sammen gøre en indsats og prøve at leve mere naturligt og bæredygtigt. At leve Zero Waste. Det betyder at leve uden spild, eller reducere det spild, vi producerer, til et minimum.

Det er virkelig en udfordring i nutidens verden at leve 100% uden spild, men hvert lille trin tæller. Vi har brug for fremskridt, ikke perfektion.

Det er nemlig hverken dyrt eller besværligt at leve bæredygtigt i dag. Tværtimod, liv uden spild sparer dig penge i mange aspekter. Når du køber bæredygtige produkter af høj kvalitet, som kan bruges igen og igen, sparer du ikke kun dine penge, men du sparer også naturen og miljøet for en masse unødig belastning.

I vores lille webshop tilbyder vi bæredygtige produkter, som er miljøvenlige alternativer til skadelige plastikprodukter. Vi vælger økologiske produkter, hvor det er muligt og produkter, der er produceret med fair forhold for de ansatte. Udover det er de fleste produkter genanvendelige og nedbrydelige.

Vi har sået et frø, hjælp os med at vokse.

Red vores planet. En lille forskel fra os alle i hverdagen har en stor betydning for vores natur og den verden vi lever i. Pas på vores moder jord. Tænk på næste generationer og deres fremtid.

 

Varekurv

0

No products in the cart.

Få en enkel og billig hjemmeside lavet af Dit Online Visitkort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 25% på din første ordre